Min vardag - Pilates

Tröttmössa

Jag är så trött ikväll, hade tänkt läsa lite när jag kom hem från jobb och pilatesträning men nu vill jag faktiskt mest gå och borsta tänderna och sedan krypa ner i sängen. Tänkte bara kika in här och berätta om min dag. Det är nästan en vecka sedan som jag var på jobbet. Jag har haft ledighet på schemat och så har jag varit i skolan. Idag när jag skulle ta hissen från parkeringshuset var jag tvungen att tänka efter vad koden till mitt kort är…. Jag behövde också fundera ett par varv kring mitt inlogg till stämpelklockan. Det går snabbt att glömma..

Igår var min ambition att bli klar med en uppgift och jag blev klar med den teoretiska delen. Jag har det svåraste kvar, det vill säga analysera mitt resultat och fundera över eventuella förbättringsåtgärder. Men det får bli imorgon. Nu orkar jag inte tänka ut några smarta tankar.

Innan kvällens pass började så filmade jag några klipp till instagram. Tyckte det var mysigt att ha lite halvsläckt medan jag gjorde det men klippen blev lite mörka. Jag gillade bättre när man kunde lägga in videos i flödet och inte hålla på med ”reels”. Kunde inte komma på hur man ljusar upp videos men jag tror jag får redigera videon klart innan jag delar till instagram. Jag får prova mig fram en aning helt enkelt. För min egen del tycker jag att det blev ett bra pass, jag kommer garanterat att ha träningsvärk imorgon. Hoppas att deltagarna gillade passet med. Mår du bra idag och har du haft en bra dag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Tröttmössa

Lämna ett svar