Min vardag

Tänder ett ljus

Ikväll tänder även jag ett ljus för Ama som gick bort för några dagar sedan. En fin bloggare som delat med sig av sina resor och annat smått och gott under åren. Jag har inte läst hennes blogg dagligen utan mer till och från. Men jag vill ändå tända ett ljus och minnas henne för hon har varit en uppskattad bloggare och vän i bloggvärlden.

Att tända ett ljus för Ama är ett fint initiativ från Lillasyster.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 Comments on “Tänder ett ljus

  1. haha jo jag vet att halloween var den 31 och det var allhelgon var nu denna helg, men för mig är båda helgerna halloween för det är många som fortfarande firar. För mig tänder man ljus endast under allhelgon men för andra är det fortfarande ” halloween” för att klä ut sig så det var därför jag skrev halloween 🙂

  2. Ett vackert ljus!
    Ett gott initiativ att tända ett ljus för Ama i bloggvärlden. Och vi är många som gjort det. En saknad vän-

  3. Tack för att du ville vara med och tända ett ljus. Vi är många som saknar henne. Önskar dig en fin ny vecka och tack för länken. Ha det gott =)

Lämna ett svar