Min vardag

En väldigt lång dag….

Alltså vilken lång dag, vi började klockan åtta imorse och slutade vid fem . Det tar verkligen på krafterna att sitta på föreläsningar en hel dag. Men jag har fått lära mig mycket nytt. Efter lunch behövde jag helt klart energi så jag köpte godaste kakan. Hade gärna mumsat i mig en till haha. Till lunch valde jag en vegetarisk gryta med bönor och någon sorts ost. Det var väldigt gott tycker jag.

Jag tycker att jag parkerar illa ibland men om jag hade ställt mig som den gråa bilen hade jag skämts ögonen ur mig. Jag hade definitivt inte låtit det vara heller. Min bil är den blå bilen och jag fick tråckla mig in. Tänkte först tanken att jag skulle behöva gå in på passagerarsidan men det löste sig. Jag gjorde mig så liten jag kunde… Har du haft en bra dag idag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar