Gotland 2023

Ett besök på Danbo naturreservat

Jag testade något nytt, nämligen att göra ett berättelseinlägg men så hamnade jag i radioskugga så det blev aldrig publicerat. Men däremot sparades bilderna så därför får du inlägget på detta sätt. Hoppas du gillar det!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

10 Comments on “Ett besök på Danbo naturreservat

  1. Men åh det var ett finurligt sätt att sätta texten på bilderna i bloggen istället. Rosa passade verkligen bra på dej 🙂 🌸

  2. Så tråkigt att du hamnade i radioskugga så inlägget inte blev publicerat. Härliga bilder du tagit. Kan man ana att du också gillar rosa. Det kanske du vet men rosa är min favorit färg. Ni verkar ändå haft en rolig stund när ni hittade havet.

  3. Ja, det var ett litet annorlunda inlägg. Men bra! 😀👍. Tur att ni fick belöning för promenaden ditt. Såg mycket fint ut 😃. Kul att du & dottern matchade kläderna. Att kasta macka är svårt.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

Lämna ett svar