Min vardag

Fem en fredag vecka 17: Ordspråk

Godmorgon! Det är fredag och solen skiner. Jag hoppas på en varm dag. Eller kanske inte eftersom att dagens planer är plugg. Idag ska jag lägga telefonen i ett annat rum så jag inte kan göra flera saker samtidigt. Men först ska jag nog gå och sova en stund till. Eftersom jag hade sen match igår så blev det rätt sent.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

1. Anfall är bästa försvar – när deltog du i bollspel senast? Senast igår faktiskt när jag var ute på fotbollsplan och dömde en match.

2. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge – vad väntar du på? Att få skriva min tenta så jag kan ta sommarlov. Men mest längtar jag efter vår familjeresa till Gotland.

3. Bättre ensam än i dåligt sällskap – när ville du senast bara gå hem? Det var faktiskt inte så länge sedan som jag kände lite så men jag minns inte varför nu.

4. Den som spar han har – vad sparar du till? En reformer drömmer jag fortfarande om. Det är en pilatesapparat.

5. En plats för var sak och var sak på sin plats – vad hos dig ligger aldrig på sin rätta plats? Mina kläder….. Rickard har en ängels tålamod med alla platser jag använder som ”garderob”.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

15 Comments on “Fem en fredag vecka 17: Ordspråk

 1. Hahaha! Skrattade gott åt ditt svar på fråga 5. Du är ju tjej och lever upp till ryktet att använda hela huset som garderob. Min bästis Yvonne sägs göra samma sak:-)
  Fick mig ett skratt till när jag läste att du vill ha en reformer. Googlade och kom fram till att bilderna som dök upp såg ut som musfällor;-)

  PS. Himla bra selfie:-) DS.

 2. Den första frågan var ju verkligen som gjord för dig! Skönt när tentan är över, du slipper ha den hängande över dig. Trevlig helg

 3. Sommarlov och ett liv utan tentor låter bra! Kläder som hamnar lite här och där känner jag igen. Annars har jag det mesta på rätt plats.
  Ha det bra!

 4. kläder kan verkligen hamna lite var som helst. en lägger av i farten, liksom. fredagen är solig även här så jag ska snarast sätta mig på altanen och läsa. frukosten intogs ute. väldigt härligt. ha en skön helg!

 5. Lycka till på tentan och hoppas sommarlovet kommer snart! Jag känner mig extremt rastlös just nu och väntar på något, men jag vet inte vad. Det är ingen kul känsla, känner mig vilse =(

Lämna ett svar