Pilates

Pilatesavslutning

Ikväll var det dags för terminens sista pilatespass i Mjölby. De här veckorna sprang verkligen förbi och nu har jag ingen pilateskurs förrän i höst. Att hålla i och fortsätta med min regelbundna pilatesträning kommer helt klart bli en utmaning. Har dock kvar några klasser med Linnea vilket känns bra och ger kontinuitet. Det är ju det som är det absolut svåraste, att få till kontinuiteten. Men i år är kanske året då jag faktiskt lyckas hålla i min pilatesträning. Jag vill ju!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Pilatesavslutning

  1. Att saker som man gillar att göra tar en paus. Känns lite tomt i början. Men sen går det bra. Tycker allt tar paus så tidigt. Det är bara maj🤔. Men så är det väl. Vilken tur att du har några grupp pass kvar med en vän 😊.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  2. galet att det redan börjar dra ihop sig till säsongsavslutningar på olika terminer, våren har verkligen rusat iväg. Men jo, är ju så mycket svårare att hålla igång på egen hand

  3. Kan förstå att det är svårt att få till pilates träning kontinuerligt då du inte har några kurser. Det verkar vara ett bra sätt att träna. Skulle vilja prova på det någon gång.

Lämna ett svar