Min vardag

Fem en fredag vecka 21: Överskott

Det är EXAMENSDAG idag!!!! Men vädret bjuder inte upp något vidare. Vi skulle gjort i omvänd ordning: haft examen tidigare i veckan och gjort våra opponeringar och presentationer idag istället. 😛 Nej, jag skojar bara, det går ju inte såklart. Tur jag valt långbyxor, min outfit får du se ikväll.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka till Elisa så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad har du haft för mycket av i livet på sistone? Stress och press med skolan. Men nu är det över för idag tar jag examen.
 2. Vad var droppen som senast fick bägaren att rinna över? En dum kommentar igår. Kanske inte menade som det lät men jag tog illa vid mig.
 3. Hur hanterar du en stressad känsla? Försöker att andas och inte låta stressen ta kontroll över mig. Lyckas inte alltid ska jag väl villigt erkänna.
 4. Vad går på sparlåga just nu? Träningen, det har varit en riktigt usel träningsvecka. Men imorgon ska jag döma match.
 5. Hur tar du hand om dig själv? För dåligt. Jag vill komma igång med hälsosamma vanor igen.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

21 Comments on “Fem en fredag vecka 21: Överskott

 1. Gratulerar till examen, måste kännas väldigt skönt! Du kan vara så nöjd att du fixat detta, hoppas du får en riktigt fin början på sommaren

 2. Tänk att det alltid är lättare att slarva med sina goda vanor (msk är lat av naturen!?) än att hålla det hela igång….
  men det är bara att komma igen, vi har alla våra svackor OCH även måsten kan ju bli jobbiga!
  Ha en skön fredag!

  1. Ja, visst är det konstigt. Men nu när jag är klar med skolan har jag mer tid att ta tag i mig själv och göra det jag borde. För det långsiktiga måendet om inte annat.

 3. så härligt med examen! grattis och lycka till! andning som stresshantering är jättebra, tycker jag. när jag får till det. min motionsnivå är alltför låg nu på grund av ryggproblem. men det har blivit bättre och jag tror att det snart ska gå att ta itu med aktiviteterna igen. ha en jätteskön helg!

Lämna ett svar