Min vardag

Fem en fredag vecka 26: Till ända

Vi kom hem sent från Västkusten igår. Från Orust så tog vi vägen till Smögen. Väl på plats blev det problem med parkeringsappen så vi chansade på att vi inte skulle få böter. Det var en vild chansning för väl tillbaka så var parkeringsvakten där men hade inte börjat skriva böter än. Tur för oss. Hade vi fått böter så hade vi såklart tagit den kostnaden.

Imorse åkte Rickard och lämnade tillbaka hyrbilen och jag åkte iväg för att hämta honom. Vi hjälpes åt med veckans storhandling. Efter allt resande så var det rätt tomt i skafferiet så det blev dyrt. Det har röjts och städats och så kom mina föräldrar på lunch. Jag bjöd på kyckling och nudlar och det blev jättegott. Till efterrätt åt vi jordgubbar, glass och grädde. Är inte det sommar så säg. Men jag tycker att jordgubbarna nu för tiden är så tråkiga, de är tryckskadade och inte samma kvalitet som förr. Men goda är de såklart ändå. Vi hade det riktigt trevligt men nu är jag trött. Resten av kvällen blir det Sandhamns-marathon,

Det blir en sen fem en fredag idag. Veckans frågor är följande:

 1. Vad var sist på din senaste inköpslista? Jag skriver inga inköpslistor för jag glömmer alltid bort något och får gå tillbaka till affären.
 2. Vad sa du senast att du aldrig kommer göra igen? Hm, jag kan inte komma på något faktiskt. Eller jo, när det kom ett sånt där kringresande tivoli till stan. Då sa jag att jag aldrig någonsin skulle åka top spin igen. Jag gjorde det enbart för att Samuel så gärna ville att jag skulle åka med honom. Men jag var livrädd under tiden och höll i mig väldigt hårt.
 3. Vilken tv-serie eller film såg du senast klart? Jag och Rickard har sträckkollat på Morden i Sandhamn så det har inte blivit några andra filmer eller serier.
 4. Vad tog senast slut hos dig? Jordgubbar och ett paket med vaniljglass.
 5. Hur avslutar du ett samtal? Det beror på vem som jag pratar med. Pratar jag med Rickard så säger jag ”puss, hej”. Till J säger jag ”vi hörs då, hej”. Fast jag råkade avluta ett samtal med att säga ”puss hej” till en kvinnlig läkare på US en gång… Mina kollegor fick sig ett gott skratt och jag var lyckligt ovetandes om vad jag sagt tills kollegorna upplyste mig….

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

20 Comments on “Fem en fredag vecka 26: Till ända

 1. Superfint där på Västkusten. Hann inte dit i maj då vi var på Österlen, men Skåne är så fint också.
  Och Fem en fredag är kul – att läsa andras svar.

 2. Det där med puss och hej har hänt mig med när jag jobbade. Sa det till en kollega som ringde och ville kolla upp en grej.
  Carin

 3. Vilka härliga bilder, och det trots att himlen är grå;-)
  Har också slutat med inköpslistor, för jag glömmer dom ofta hemma. Men mentalt gör jag faktiskt listor och hoppas på att jag inte glömt nåt…
  Måste medge att jag aldrig åkt några av attraktionerna på ett tivoli. Är tyvärr alldeles för feg. Och efter vad som hänt på Gröna Lund är jag faktiskt rätt glad att jag avstått.
  Skrattade gott åt ditt sätt att avsluta ett telefonsamtal med en läkare – hahaha:-)

 4. Den läkaren blev nog både glad och överraskad över ditt varma avslut! Så fint ni har haft det, här blev det äntligen lite svalare och ostadigare väder i Dalarna. har varit så tryckande och torrt länge nu. Trevlig helg, med eller glass och jordgubbar, de kan man aldrig få nog av

  1. Ja säkert. Det är väl inte så dumt att få höra det, haha. Här är det också svalare. Lite trist men samtidigt passande för veckans aktiviteter: röjande av ett rum och målning av ett annat rum.

 5. Inte så konstigt att jordgubbar och vaniljglass tar slut, Det är ju jättegott särskilt nu när det är så varmt!
  Ha det gott!

 6. Morden i Sandhamn gillar jag, lagom spänning för mig. Karuseller överhuvudtaget är bara ren skräck för mig och illamående så jag är mer den som tar hand om packning o barn mm som behöver passning o är lika nöjd med det.

Lämna ett svar