Fotboll

Fotbollstorsdag

Fotograf Carl Holmqvist, Corren

Idag fick jag förmånen att få döma semifinalen i Östgötacupen dam. Jag tyckte det var så roligt att få vara ute på fotbollsplan och döma en match som verkligen gällde något.

Corren var där och gjorde ett helt uppslag om matchen. Det tyckte jag var kul. Mindre kul dock att jag fick bollen i huvudet och fick lite hjälp av ena laget. Det får jag bjuda på…. Om du vill läsa artikeln så finns den HÄR. Såg nu rubriken förresten, ”oturen i Hjulsbros cupsemifinal – fick hälla vatten på domaren”. Ja, jag säger då det. 😛

Nu ska jag packa mina grejer och åka iväg och jobba. Har en natt att jobba nu och sedan är jag ledig i helgen. Nedräkningen till semestern har nästan börjat på riktigt. Men bara nästan, räknade antal pass kvar och det var alldeles för många för att börja räkna ner redan nu.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar