Min vardag

Funderingar kring bloggen

Det är första augusti idag och dryga tjugo grader ute. Har precis ätit frukost: fil och macka. Dagens planer är kvällsjobb. Funderade på badet men det blir lite stressigt känner jag eftersom det ena barnet äter frukost och jag för en stund sedan väckte det andra barnet. Känns lite sorgligt. Snart är sommaren över för i år, ny termin för barnen och ny skola för Ida. Spännande värre.

Idag gick jag som vanligt ut på Underbara Claras blogg och möts av något helt annat än hennes underbara blogg. Undrar vad som har hänt? Vore väldigt trist om det är så att någon har hackat hennes blogg. Framförallt för henne då det är hennes jobb. Jag lever inte på min blogg men jag skulle bli väldigt ledsen om den försvann av någon anledning. Googlade häromveckan på att göra en bok av bloggen men jag hittade inga bra sidor. Mina 15 år med bloggen skulle nog kosta en hel del tror jag. Frågan är om det är värt det och det tror jag faktiskt att det är. Särskilt med tanke på alla bilder som jag inte längre kan komma åt på min allra äldsta externa hårddisk. En hel del av dom finns dock kvar på min gamla blogg. Tur också att jag var flitigare med att framkalla bilder förr så mycket av det finns på papperskopior.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 Comments on “Funderingar kring bloggen

 1. Hej,
  Men så mystiskt. Det samma hände Kalaslotta i USA för ett par år sedan. Jag har också varit fundersam över det där om att allt innehåll en dag skulle försvinna. Allteftersom jag bloggar och lägger ut bilder så har jag också raderat bilder från min dator och iPhone för att fria upp plats. Men tänk om bloggen på något sätt försvinner. Det skulle vara hemskt! Det blir som om att man förlora dokumentationen i ord och bild över sitt liv för så många är. Att göra en bok av bloggen vore toppen. Låt mig veta om du hittar en sådan service någonstans. Jag vill också passa på att tacka för alla dina fina kommentarer hos mig. Jag måste bli bättre på att kommentera här. Du har otroligt bra inlägg om riktigt viktiga ämnen. Du är modig som står för åsikter så offentligt som de flesta inte ens skulle våga yppa högt. Beundransvärt och heja dej. Jag håller nog med i allt! Känner ofta att dina inlägg förtjänar långa och genomtänkta kommentarer…och inte bara ett snabbt hej och jag håller med. Du är fantastisk.
  Varm stor kram till dig!
  Anneli

  1. Tack för din fina kommentar. Jag blev väldigt glad över att läsa dina rader. Alla inlägg jag delar är inte skrivna av mig men däremot så står jag för det som jag delar till 1000%. Brukar vara noga med att skriva när det är någon annans rader.

 2. Men hallå! Det är bara 1/8! Ännu är inte sommaren slut! Men jag fattar vad du menar. Det mesta är ju faktiskt över. Personligen tycker jag den varit på tok för kall….Det där att vi går mot varnare klimat känns konstigt med tanke på hur få varma dagar vi haft. Men vad vet jag? 🙂
  Bloggbok känns som en kul och bra idé och kul projekt men nog en smula svårt som du skrev. Men vill man så…

  1. Så där tänker jag också. Hur kan vi gå mot varmare tider med tanke på hur kallt det jämt är? De riktigt varma dagarna kan nästan räknas på en hand.

 3. Jag sommaren susar snabbt förbi tyvärr.
  De som är influenser är det inte roligt för när någon hackar sig in på deras sidor.
  Carin

 4. Usch så tråkigt! Hoppas det bara är något tillfälligt fel som är snabbt åtgärdat. Bloggen vill man liksom ska finnas kvar. Jag misstänker att det är ganska så dyrt att göra en bok om man har bloggat en längre tid.

Lämna ett svar