Min vardag

Glad måndag!

Idag måndag är jag glad för:

  • att jag är ledig!
  • att jag har en betydligt lugnare vecka framför mig.
  • jag har sovit riktigt bra i natt efter tidigt sänggående.

Glad måndag är inspirerat av Carita.

Godmorgon!

Förra veckan var tuff och efter pulkaåkningen med barnen igår så var jag helt färdig. Rickard tyckte inte att jag skulle försöka läsa något utan bara ta det lugnt. Klokt råd. Vi kikade på ett par gamla Beck-filmer och så fixade han klyftpotatis, schnitzel och bearnaissås till kvällsmat. Så snällt gjort och det var så gott. Ovan ser du min lista med punkter som jag vill gå igenom inför tentan. Många av punkterna går in i varandra. Läser jag mina anteckningar så får jag med både respirator, A-E, föreläsningar och trauma. Så jag har mycket vunnet där. Så det ser mastigt ut men tror inte det blir så. Idag är jag ledig och dagens planer är att bli klar med mina inlämningsuppgifter. Ska sitta här i köket så blir jag mer effektiv än om jag sitter i mitt hörn i soffan.

Tänkte avsluta inlägget med att bjussa på några bilder från gårdagens pulkaåkning. Räknas det som träning att pulsa uppför backen*flera? Ja, det tycker jag. Det kändes verkligen i mina ben.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Glad måndag!

  1. Och nu blir jag också glad. Googlade precis A-E bedömning. Nu vet jag vad det är. Man lär sig så länge man lever. Det tycker jag är så kul. Vi bloggare har/har haft ju helt olika yrken., vilket är perfekt. Då kan man lära av varandra och plussa på sin allmänbildning.
    Sedan tycker jag att ”bergbestigning” absolut räknas som motion:-)

  2. God fortsättning på måndagen! Hoppas den varit produktiv hittills! Och jag skulle nog vilja påstå att pulka backen räknas som träning i all den snön!

Lämna ett svar