Min vardag

Höstpepp

Jag snodde en lista från Sardellen. Tyckte det var ett väldigt passande tema: lite fokuspunkter inför en ny årstid.

Fokusera på: Mitt mående. Att tänka snälla tankar och försöka att inte analysera allt så mycket jämt. Vara lite mer av en blöt gås.

Få mer av: Jag vill träna mer, har tjatat i flera år om att jag vill bli snabbare och starkare. Att jag vill se vältränad ut. Men jag har lite dålig karaktär att verkligen ta tag i mina mål och det jag verkligen vill.

Få mindre av
Jag vill ha mindre ont. Jag har alltid tänkt att mina onda höfter beror på att jag springer för mycket. Men nu när jag inte alls springer på samma nivå på grund av min fot så har jag ändå mer ont i höfterna. Så det hör inte alls ihop.

Titta på

Jag och Rickard ska såklart se nya avsnitten av Maria Wern. Sen hoppas jag på en ny säsong av ”morden i Sandhamn”. Senaste säsongen lämnade alldeles för många frågor.

Lyssna

Jag ser fram mot en ny säsong av podden ”sekter”. Jag tycker den är intressant, dock så var den bättre när Alex Letic var programledare. Men man kan ju inte få allt. Sen vill jag även lyssna på Ida Kjos podd ”Kjos”. Det har kommit ut två avsnitt och de är riktigt bra.

Läsa

Fokus kommer bli på skolböckerna. Att få förkovra mig i en massa nytt.

Bära
Jag kommer att fortsätta gå runt i mina träningskläder. Jag gör ju inte så mycket på dagarna, är ju mest hemma när jag inte är på jobbet.

Äta & dricka

Jag vill äta mer frukt och grönsaker men går inte med min IBS-mage. Så jag får fortsätta med det jag redan käkar.

Att se framemot innan sommaren är slut

Ledig tid efter jobbet. Snart börjar skolan på allvar och då är det fullt fokus på studierna som gäller.

Att se fram emot när sommaren är slut

Rutiner och lite mindre ”hejsan svejsan”. Mer tända ljus och mer te i soffan.

Att inte alls se famemot men förhoppningsvis stå ut med

Jag kommer säkerligen fortsätta tänka negativt och tro det värsta kring saker och ting. Det är ett jobb som jag nog aldrig kommer bli färdig med.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Höstpepp

Lämna ett svar