Personligt

Jag vill vara perfekt!

Jag har praktik på akuten just nu och av nio pass har jag fem kvar. Och vet du, jag gillar verkligen inte känslan av att inte ha koll, att inte hitta grejer eller veta vad som förväntas av mig härnäst. På mitt vanliga jobb har jag hjärnkoll på var jag hittar saker, jag vet precis vad jag ska göra och när jag ska göra det. Jag trivs dock och tycker det är både roligt och intressant.

Igår fick jag vara på team A där de mest akut sjuka kommer in. Det var mycket spännande men som sagt känslan av att vara lost var ju total. På nio dagar är det inte lätt att komma in i det hela. Det tog dryga året innan jag kände mig helt bekväm på lungmedicin så vad kan jag förvänta mig av mig själv liksom.

Jag vet att det inte är rimligt, men jag vill gärna vara perfekt och kunna allt direkt. En aning höga och orimliga krav såklart så jag får helt enkelt vila i att med tiden kommer jag bli mer erfaren. En sak i taget liksom.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Jag vill vara perfekt!

  1. Allvarligt? Då lär du få det kämpigt för det finns ingen som kan allt. F ö tycker jag inte det är att vara ”perfekt” heller utan snarare har man missat vad ödmjukhet är.

    1. Det fattar väl jag med! Jag delar med mig av tankar jag har. Ingenstans i inlägget har jag påstått att det var rimliga tankar. Intressant att du drar in ödmjukhet, jag är väl medveten om mina misstag som jag gör. Aldrig någonsin har jag sett mig som bättre än någon annan.

Lämna ett svar