Min vardag

Just nu….

….. Har jag måndagskänsla fast det är tisdag. Så konstigt, tror aldrig det har hänt. Helgkänsla däremot kan jag få lite när som helst.

…..Har ont i fötterna efter alla timmar jag stått och gått på jobbet.

…..Har funderat en bra stund på vad jag ska äta till mellanmål, börjar bli lite hungrig. Till slut bestämde jag mig för leverpastejmackor med röd paprika på. Så det får det bli.

…..Dagens irritationsmoment är någon grannes skällande hund. Tycker det är i stort sett dagligen nu, har inte märkt det tidigare fast vi bor på en riktig ”hundgata”.

….. Vill jag träna pilates. Men det får bli senare.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar