Min vardag - Träning

Endorfiner

Nu har jag tid att sitta ner och skriva några rader. Det var fullt ös igår. Pluggade och jag fokuserade på olika saker vad gäller skolarbetet, diabetes, två av uppgifterna jobbar jag med parallellt och jag har hittat en del närståendeperspektivet på IVA.

Jag och Rickard hjälptes åt med städning också för på eftermiddagen kom mamma, pappa, Marcus, Bea och Kevin hit för födelsedagsfirande av Alexander. Rickard hade gjort en god tårta och vi hade det riktigt trevligt.

Idag har jag varit på praktiken och i eftermiddags hämtade Rickard mig och så åkte vi till Ljunkan för att springa lite. Tyckte inte att det var så kallt men eftersom det blåste kändes det mer som elva minus (enligt SMHI). Ingen av oss var klädda för den temperaturen. Jag hade helt fel kläder, hade behövt något som skyddade ansiktet och så gjorde jag misstaget att välja tröjor som åkte upp på magen. Det är något som jag verkligen inte uppskattar. Iallafall så åkte vi hem istället, värmde upp på ett varsitt löpband och körde explosivitetsträning. Bara 25 minuter av just men det jag var helt slut. Borde ju veta att Rickard skulle ha några överraskning till mig men det hade jag förträngt. Så det blev en hel del bra styrkeövningar också. Mycket bra pass. Så här efteråt är jag riktigt nöjd och glad. Full med endorfiner!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Endorfiner

  1. Springa i blåst är ingen hit alls och för korta tröjor kan göra en nästan galen då med.
    Härligt att ni kunde göra ett bra pass hemma istället.

  2. Vinden gör ju att det bli mycket kallare och då gäller det att vara rätt klädd. Nu kunde ni avsluta på hemmaplan så det blev bra ändå. Här har det varit perfekt promenadväder i dag så det blev behaglig 6 km lite drygt.

Lämna ett svar