Söndagslistan

Söndagslistan vecka 3

Känsla: Jag har varit på lite dåligt humör under veckan utan någon särskild anledning. Så dumt för jag har haft en bra vecka. Kanske beror på träningen i och för sig. Hur segt, tungt och jobbig som den känns är det ju inte konstigt att det påverkar.
Vöder: Gråvädret fortsätter. Usch vad trist det är!
Mina positiva från veckan:

  • Trevligt årsmöte med domarklubben.
  • Det var roligt att få träffa mina skolkamrater och lärarna igen. Så intressant att få ta det av allas erfarenheter.
  • Trevlig kväll tillsammans med domarklubben
  • Att jag får till mina löppass fast det är gruvligt tungt att springa.

Veckans träning: Det har varit en tuff träningsvecka mentalt. Känns inte som att det händer något och jag får slita under varje pass. Jag vet ju att det blir så i perioder och att det förr eller senare vänder men det är ändå riktigt jobbigt. Min omstart med pilates gick sådär, tio minuter har det blivit iallafall. Och jag har trots min dåliga känsla fått till tre löppass. Det är mycket bättre än ingenting alls.

Veckans instastories:

Besvikelse: Jag brukar tycka att Läkaruppropet är bra och delar mycket tänkvärt men den här slutsatsen är bara konstig. Om man vill bli av med epitet foliehatt och konspirationsteoretiker kanske man ska hålla såna tankar för sig själv. Iallafall tills man har belägg för påståendet…..

Veckans bilder:

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Söndagslistan vecka 3

  1. Fokusera på det positiva i stället men samtidigt så är det mänskligt att fastna i det som man inte var nöjd med. Själv är jag mycket nöjd med att det blivit rejält långa promenader med vår ena hund vilket ger massor med gratismotion. Sedan kunde vädret definitivt varit bättre…

Lämna ett svar