Min vardag

Sött och salt

Det var dags för årsmöte med domarklubben ikväll. Vi var på Don Luigi här i stan, en italiensk relativt nyöppnad restaurang. Det var en trevlig kväll med god mat och trevligt sällskap.

Min outfit idag blev en blandning av sött och sportigt. Ida tyckte att min klänning ser ut som ett nattlinne. Det tyckte inte jag och knallade glatt iväg på årsmöte med domarklubben. Klänningen är från när jag var gravid med Ida. Bjuder också på en selfie med mig och Rickard.

Det konstigaste idag var att jag såg en mamma med sitt lilla barn. Barnet hade munskydd på sig men inte mamman. Fanns kanske någon logisk anledning till det även om det inte var min första tanke. Kändes mest konstigt faktiskt.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Sött och salt

Lämna ett svar