Träning

Ingen bra känsla

Jag tycker inte att det är roligt att springa just nu. Varje löppass är bara slitsam och jag får ingen bra känsla. Den form jag än gång hade känns helt ouppnåelig. Men för att komma med något positivt så tror jag att det skulle räcka med ett löppass med lite flow för att känna att jag inte tappat precis allt. Få tillbaka lite glädje i löpningen som just nu bara känns som ett jobbigt måste. Försöker att peppa mig själv och tänka att jag inte tränar för löptestet utan för att må bra men den här tiden på året gör sig alltid löptestet påmint. Känslan av stress och press kommer som en faktura på posten. Högst ovälkommet.

Men som alltid biter jag ihop. Endera dagen vänder det och jag kommer känna mig positiv och full av pepp igen. Nu i januari har jag iallafall fått till minst två löppass i veckan och det är bättre än i december då det inte blev många pass alls. Kanske är därför som det känns så väldans jobbigt med.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar