Personligt

Lite random bara

Idag måndag är jag tacksam för:

 • Att jag har roliga matcher framför mig den här veckan. Ser fram mot alla tre faktiskt.
 • Att tentaveckan är här och jag snart kan sätta check på termin två. Längtar efter att lägga undan alla böcker och inte plocka fram dom förrän i höst. Jag har pluggat nonstop sedan augusti förra året då termin 1 slutade 8 januari och termin två började nionde januari.
 • Att jag klarat av alla uppgifter den här terminen och fått högsta betyg på allihopa.
 • Att det bara är fyra veckor kvar till semester!

Saker jag ska göra när jag inte behöver fokusera på studierna:

 • Rensa, rensa och så rensa lite till. Jag behöver vara lite hård när jag rensar. Det är så mycket som jag sparat av rent nostalgiska skäl men som inte används.
 • Se till att allt som rensas bort åker till skroten.
 • jag vill träna mer pilates och annan träning! Jag har ju konstaterat att min fysik inte är dålig utan det sitter mest i huvudet.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

16 Comments on “Lite random bara

 1. Bra jobbat med plugget! Förstår att det är skönt att lägga bort böckerna ett tag. Jag är också snart klar!
  Håller med dig om rensandet, oj, vad jag skulle behöva rensa ur… Jag tror jag har större chans att lyckas med att få igång min träning 😂.

  1. Haha, lite så kan det ju vara förstås. Tänkte passa på nu att börja röja lite men vill hellre sitta i soffan en stund innan min pilates.

 2. Jag behöver också rensa – och rensa – och rensa! Men då i vår stora trädgård där ogräset spritt sig otroligt sen förra sommaren. Det har ju varit en mild vinter och det märks, allt har växt under den höst, vinter och vår…
  KRAM-Susie

  1. Rensa i trädgården tycker jag ändå är lite terapi faktiskt. 🙂 Sen finns det ingen nostalgi i det som jag upplever med röjandet i skåpen.

 3. Wow – vilket resultat med studierna – grymt att du orkat det höga tempot parallellt med andra åtaganden och med goda resultat. Hoppas verkligen att du får en avkopplande sommarsemester som belöning!

 4. Vad är det du pluggar och hur långt har du kvar?

  Träning är ju så skön. Men jag är bra seg att komma igång. Är en ”periodare” men nu har vi en stegtävling på jobbet som gör att jag känner ett ”måste” att promenera. Idag blev det 3.32 km utöver mina vardagsstressen.

  Skönt med tidig semester 🙂 Jag har ”industri-semester” då det passar min Rickard bäst. Så 28-31 har jag anpassat mig till.

  Ha en fin måndagskväll 🙂

 5. Jag ska säga en självhävdelsegrej som har hoppat upp och bitit mig i röven: jag är SÅÅÅÅ BRAAAA på att rensa. Jag är rent hänsynslös, jag rensar ut och sorterar samtidigt och sedan kör jag iväg med det. Och nu ångrar jag SÅÅÅÅ MYCKET GREJER jag rensat ut! Haha XD

  Och OMG, jag har bara fem veckor kvar till semestern, det är ju helt sjukt..!

   1. Fast en påminnelse då, om du faktiskt behöver och vill rensa, är att det är ju inte FARLIGT att ångra sig. Det kan vara lite sorgset och irriterande, men inte hela dagen varje dag. Ångrar man sig, som jag gör med VÄLDIGT mycket jag har gett iväg eller slängt, så är det inte hela världen om man bara släpper lite ”idén” på att jobbiga känslor ska undvikas utan… lite som med ”väder är bara väder” liksom 😅

     1. Jag måste börja tänka så om just väder, hehe, men andra dåliga känslor är jag numera allt bättre på att ”kunna ta” 🙂

Lämna ett svar