Söndagslistan

Söndagslistan vecka 19

Det är söndag igen, jag sov till halv tio efter att ha suttit uppe med barnen. Vi tittade på Eurovision igår och betygsatte alla låtar och konstaterade att våra tankar stämde väldigt bra överens med hur röstningen sedan gick. Ida satt uppe med mig till slutet av programmet medan Alex gick och la sig när alla sjungit. Jag blev först lite besviken på Loreens framträdande och trodde verkligen inte att det skulle hålla hela vägen. Tyckte hennes framträdande efter hon vunnit var mycket bättre. Hon hade nog mycket press på sig som sedan släppte. Jag kan verkligen inte förstå hypen med Finlands bidrag. Men visst, refrängen är ju lite svängig. Men bara lite.

Dagens planer är iallafall att sitta med nosen i böckerna och på eftermiddagen åker jag och barnen till mina föräldrar en sväng.

Känsla: Tentastress samtidigt som jag har känt mig chill. Jag tror att jag läst tillräckligt för att kunna fixa ett godkänt på tentan.

Väder: Äntligen är värmen här och och jag hoppas på att den är för att stanna nu. Är så glad över att börja få lite färg på nosen och att jag fått den gamla vanliga ”klock- och fotbollsbrännan”.

Träning:

 • Måndag: Styrka och kondition spetsat med tio minuters uppvärmning på löpbandet.
 • Tisdag: Vila
 • Onsdag: Pilates med Linnea.
 • Torsdag: Dömde en fotbollsmatch.
 • Fredag: Jag och Rickard var och kollade på fotboll. Han skulle jobba och det kändes onödigt att åka i två bilar så jag tog cykeln från matchen. Så det blev en mil cykling.
 • Lördag: Dömde fotboll, herrar division 6.
 • Söndag: I skrivande stund ingenting men kanske kör ett mjukt pilatespass ikväll. Vi får se.

Veckans instastories:

Veckans villhöver: Är helt klart den här rosa jackan från stronger. Men för 1299:- får den stanna just vid vill ha. Om det inte kommer någon bra rabattkod framöver. Och då ska den vara riktigt bra….

Tips:

Häromdagen blev jag påmind om ”river flows in you” med Yiruma som Samuel var en hejare på att spela. Så jag letade upp låten på spotify och hamnade då i hans album från 2001. Det får bli veckans tips då musiken är så vacker.

Veckans instastories: Hade ambitionen att lägga ut fler stories men det gick visst inte så bra. Hela tre stycken blev det.

En tanke jag burit med mig under veckan: Vi måste börja prata om alla misstänkta vaccinbiverkningar och vi måste börja ta alla oförklarliga symtom på allvar. Det är en skam för Sverige att våra folkvalda sticker huvudet i sanden och låtsas som ingenting. Det är många som fått sina liv förstörda och som behöver få upprättelse!

Klantigaste: Att jag klämde mitt finger i en bildörr. Fråga mig inte ens hur jag lyckades för det vet jag inte själv….

Veckans bilder:

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Söndagslistan vecka 19

 1. Jag tittade på Lets Dance och ”snuttade” bara in på mellon och såg/hörde inte nåt jag gillade. Men jag såg det finska bidraget som jag tyckte var hemskt, både sångaren och låten…
  KRAM-Susie

 2. Usch det är verkligen läskigt med dessa biverkningar och jag är glad som inte tog något vaccin. Tycker också att Finlands bidrag var konstig och det var roligt att Loreen vann. Kramis <3

  1. Det är verkligen hemskt och det värsta tycker jag är tystnaden. Varför pratas det ingenting om alla som blivit allvarligt sjuka av vaccinet?

Lämna ett svar