Min vardag

Håller jag med Agnes Wold?

Helgen har hittills bestått av en hel del fotboll. Jag och Rickard åkte och tittade på när J och E dömde en herrar div 4-match tillsammans med en annan domare. Rickard behövde avvika lite tidigare så vi tog med cykeln så att jag skulle kunna cykla hem. Tänkte dock lite fel, det var så varmt och skönt där i början på kvällen att jag åkte dit med bara ben. Behöver jag säga att det var kallt att cykla hem. Desto snabbare gick det, haha.

Idag har jag varit i Rimforsa och dömt en herrar division 6-match. Det var en väldigt trevlig tillställning måste jag säga. Det var roligt att vara ute på plan.

Just nu funderar jag mycket på om jag ska ge mig med studierna och det får bära eller brista på tentan på onsdag eller om jag ska läsa mer. Jag måste säga att jag har väldigt kluvna tankar. Å ena sidan känns det som att jag har koll på läget, å andra sidan som att jag läst för lite. Jag har dock landat i att jag inte släpper böckerna än så innan jag åkte iväg på match satt jag och repeterade i mina anteckningar. Dagen innan tentan däremot blir det pluggstopp.

Vilken offentlig person håller du med allra minst?

Jag tror att du som läst här ett tag lätt kan lista ut vilken offentlig person som jag verkligen inte håller med. Det är helt klart Agnes Wold. Egentligen borde jag bara ignorera henne men hennes uttalanden är så provocerande och jag förstår fortfarande inte varför hon får så mycket medietid. Kan någon ens ta henne på allvar? Inte jag iallafall.

Men för skoj skull googlade jag lite och det finns någon grej som hon sagt som jag ändå håller med om. I den HÄR länken kan du läsa mer. Hela sammanhanget får du om läser länken men om du inte vill klicka dig vidare så får du citatet här:

”Det är meningslöst att städa”

Att jag håller med om det här citatet handlar om att jag tror på att det är viktigt att utsätta immunförsvaret för både virus och bakterier. Får immunförsvaret aldrig möta på motstånd så vet det heller inte vad det ska skydda oss emot. Vi blir sjukare och får sämre motståndskraft.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Håller jag med Agnes Wold?

  1. Ni har så fint väder nu där hemma, men graderna sjunker snabbt när dagen börjar närma sig kväll.
    Ha en bra söndag.

Lämna ett svar