Min vardag

Lite varje dag

Igår dammade jag av min fina röda kappa som inte ser mycket ut för världen i den här vinkeln men som jag egentligen tycker väldigt mycket om. Köpt för flera år sedan på Ellos men använd endast ett fåtal gånger.

Sommartid var det ja och vädret bjöd på hela 6 minusgrader imorse. Mer snö föll också under gårdagskvällen. Jag gillar snö men så här i slutet på mars är det försent i mitt tycke för vinterväder. Men solen skiner och solen gör mig alltid glad.

Fick ett konstigt samtal i morse. Min schemaplanerare ringde och skulle dubbelkolla om jag verkligen sjukanmält mig ikväll och nej det hade jag ju inte. Känner mig frisk som en nötkärna bortsett från att jag är trött. Så hon blev glad över att hon inte behövde fixa in någon för mig i natt.

Jag känner mig fortsatt stressad över tentan men planen framåt är att läsa lite varje dag. Har egentligen höga krav på mig själv att vilja ha högsta betyg i allt men det är inte rimligt upplever jag. Det vore en bonus såklart men jag är så nöjd med att ”bara” få godkänt i allt. Att ha högre krav på mig själv kommer leda till att jag springer in i väggen och det vill jag verkligen inte. Det är det inte värt. Så ett godkänt räcker gott och väl och allt annat blir en väldigt trevlig bonus.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Lite varje dag

  1. Ja nu är det nog mer vårvinter än vår. Minus 25 i morse och underbart mycket snö, för oss som gillar sådant. En liten bit i taget är så perfekt och sedan repetera just innan tentan. Bra att förvänta sig lite mindre och slappna av. Ett tips som hjälpte mig när jag pluggade var att medan jag pluggade luktade jag på en näsduk med citronsaft och sedan hade jag en näsduk med citronsaft med mig på tentan och nosade på den. Luktsinnet och minnet hör ju ihop. Lycka till!

    1. Jag gillar snö och hade gärna haft riktig vinter när det väl är kallt. Det är det här blaskiga som jag verkligen inte uppskattar. Nu tycker jag också att de tär försent för riktig vinter.

  2. Lagom ambition och lite varje dag låter klokt. Då kommer du troligen ha bäst förutsättningar också att komma ihåg det du lärt dig på lång sikt. Heja dig!

Lämna ett svar