Personligt

En lista med lite allt möjligt

Beskriv din mest idealiska dag, från början till slut. Min perfekta dag börjar med att jag vaknar pigg och glad tidigt på morgonen. Jag får en stund för mig själv innan jag ska till jobbet eller om jag jobbar kväll en stund för mig själv innan barnen ska till skolan. Jag får till ett bra träningspass med energi där jag känner mig pigg och glad. En idealisk dag har jag också gott om energi till mitt pluggande och att vara en engagerad mamma och fru.

Vilken är din favoritmat att laga? Älskar grillad mat och ihop med min mammas potatissallad är det pricken över i:et. Oj vad sugen jag blev på att äta grillad mat nu…

Finns det något som du känner dig för gammal för att göra nu för tiden? Helt klart att sitta på huk på golvet. Jag är så stel och det gör ont i både knän och höfter.

Behöver du en paus? Från vad? Ja, jag behöver en paus så det passar perfekt att jag och Rickard åker till Gotland i helgen för att fira bröllopsdag.

Den viktigaste uppfinningen under din livstid är? Alla tekniska framsteg i vården. Det är helt fantastiskt vad man kan göra. Men annars har jag en kluven syn på teknik. Teknik är bra i mångt och mycket men jag tror att det är farligt att göra sig för beroende av teknik. Tänk en dag när bankID ligger nere eller att du inte kan betala med ditt kort i matvarubutiken.

Vad är du mest rädd för att göra? Vad skulle krävas för att få dig att göra det? Det första jag kommer att tänka på är att hoppa fallskärm. Det tror jag inte att jag skulle våga göra. Jag tycker det är obehagligt att sitta med ryggen mot fönstret på jobbet, inbillar mig alltid att jag kommer ramla ut….. Något annat som jag och Samuel pratat om att göra är att prova på grottäventyret i Lummelundagrottan på Gotland. Visningsgrottan blev vi besvikna på när vi var där 2010 men grottäventyret hade varit något det. I teorin iallafall, livrädd som jag är för mörker och trånga utrymmen….

Något på din ”att göra-lista” som aldrig blir gjort? Rensa, jag är nostalgisk och vill spara mycket, Rickard tycker inte att det är lika viktigt att ha kvar minnen i form av saker. Om han fick bestämma så skulle allt som är i förråden hivas ut.

Vilket är ditt favoritgodis? ACO-kola med smak av choklad, hallon-lakritsdödsskallar och Haribos gummibjörnar.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 Comments on “En lista med lite allt möjligt

  1. Hej du.Kul att du hittade till min blogg..Jag är en gammal gube med en bred musiksmak,men det är mest countrymusik jag lyssnar på..Inlägget ”Veckans Melodi” har jag kört ganska länge..Så det kommer fler fina låtar framöver..Veckans låt gillar jag,kanske gårdagens version är den jag gillar mest..Tack för besöket..Haé Kram.

  2. Visst är det gott med grillat och det börjar väl snart bli dags att köra igång säsongen. Kände grilldoft i helgen som gick så några har redan börjat.

Lämna ett svar