Söndagslistan

Söndagslistan vecka 12

Snö och minusgrader, det mötte jag när jag kikade ut genom fönstret imorse. Borde fattat att det skulle komma ett sådant bakslag. Snön är inte särskilt välkommen måste jag säga. Nu vill jag ha vår och plusgrader. Vid åtta igårkväll kände jag att det är nog. Satt nästan och somnade i soffan så jag lyssnade på kroppen och kröp ner i sängen. Jag somnade nästan direkt. Kan inte direkt påstå att jag känner mig pigg just nu men jag har fått sova ordentligt iallafall.

Känsla: Att jag är trött är inget nytt. Så därför tänkte jag skriva om något annat. Jag har tänkt så mycket på Elin och hennes familj. Tänkt på vilken hemsk sjukdom cancer är. Den bara tar och tar och lämnar familjer i spillror.

Väder: Vi lämnar en väldigt regnig vecka bakom oss.

Träning: Jag har dömt en match och tränat två timmar pilates. I onsdags cyklade jag till och från jobbet.

Mina positiva från veckan:

 • Vi hade en väldigt trevlig kväll med några av medlemmarna från domarklubben.
 • Dömde en väldigt rolig match igår. Fick beröm efter matchen och det gör mig alltid glad. Som domare är det mer vanligt att få höra att man gör saker dåligt än tvärtom.
 • Mysigt att träffa mamma och pappa igår.

Bilder från veckan:

Något irriterande: Egentligen borde man inte ge henne någon publicitet. Jag pratar om min ”favorit” Agnes Wold. När hon kommer med sina uttalande funderar jag alltid på om hon får betalt för att komma med de mest korkade uttalanden. Jag kan tänka mig att tidningarna säljer lösnummer när hon är i farten. Jag litar inte ett ögonblick på hennes så kallade hälsoråd.

Veckans haha: Det här är faktiskt lite roligt och jag skrattade högt. Skönt för vännerna att mannen kom tillrätta.

Veckans haha 2: Sorry om jag har några Greta Thunberg-fans bland mina läsare. Men det här är bara så konstigt. Varför just teologi? Vad har miljöaktivism med teologi att göra? Detta utnämnande är mycket långsökt för mitt huvud. Men det är klart, en del tycker ju att klimataktivism är en religion….

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

10 Comments on “Söndagslistan vecka 12

 1. Det var en diger lista! Agnes Wold har lika spretiga åsikter som jag och därmed tar jag henne på lika stort allvar som jag tar mig själv (alltså, inte). Hon vet säkert vad hon talar om då det gäller somligt, precis som att Greta Thunberg drivs av en osedvanligt stark passion som jag önskar att jag hade kunnat uppbåda själv. Det finns alltså sådant jag kan inspireras av hos båda dessa personer, men det ger inte deras ord mer tyngd hos mig. Den som lever får se vem som har rätt om både det ena och det andra.

  Ps: Mannen i Turkiet skrattade jag högt åt. Tack för det! Alltså… Fint att en potentiellt tragisk historia fick en sådan upplösning!

  1. Spretiga åsikter är en bra beskrivning. Jag stör mig mest på att hon får så mycket medietid när hon säger så mycket dumt. Det gör att jag har svårt att ta henne seriöst. Men det är kanske inte meningen heller.

 2. Nu är det är sommartid igen så får ni snö och en massa minusgrader 🥶.
  Tänk att hitta sig själv sådär som den turkiska mannen gjorde 🙈🙊🤣
  Carin

  1. Har känts jättekonstigt att få snö och minusgrader så här sent på året. Det gillas inte. Lyckligt slut på något som kunde varit sorgligt.

 3. Snöfall i slutet av mars är helt onödigt- Men å andra sidan kan en inte heller påverka det.
  Skrattade gott åt Greta Thunbergs utnämning. Det är ju inte första april idag-
  Trevligt att döma och än bättre att du fick beröm som domare ,
  Önskar dig nu en bra vecka.

 4. Så härligt att du fick beröm efter matchen för jag kan tänka mig att det inte är ett lätt jobb att vara domare. Många som har synpunkter på både det ena och det femte…

  Önskar en god söndag!

  1. Man ska inte bli domare om man inte kan tåla att folk tycker både det ena och det andra om ens insats. Det är tufft och det gäller att inte ta det personligt. Vilket kan vara nog så svårt.

 5. Lite trist med snöfall i mars, här kom det lite men det försvann lika fort igen, tack och lov för det.
  Thunberg+Teologi, underligga äro herrens vägar. 😉

  Mannen i Turkiet där, ja, haha, vad ska man säga, fint att han hittade sig själv där. 🙂

  Ha en fin söndag.

Lämna ett svar