Min vardag

Ställa fram klockan och häng med familjen

Min lördag startade med ett besök i blogglandia, läste bloggar. Därefter klev jag upp och satte mig med mina skolböcker. Dagens träningspass blev att döma en fotbollsmatch i DM pojkar 15. I första halvlek sprang jag runt och tänkte att det gick så lätt. Andra halvlek blev tuffare och då kom jag på varför det kändes så lätt i första halvlek. I andra halvlek var grabbarna mer jämna och mycket spring fram och tillbaka. Det kändes på flåset kan jag säga. Men det var kul att döma och det gick riktigt bra.

När jag kom hem satte jag mig och pluggade igen och åt lunch. På eftermiddagen åkte jag och barnen till mamma och pappa för att fira lite födelsedag. Vi hade en riktigt trevlig eftermiddag med mycket prat. Det var trevligt.

Du har inte glömt bort att klockan ska ställas fram inatt? Det här med att ställa klockan hit och dit är ett trams som jag gärna vill att det plockas bort. Min kropp mår verkligen inte bra av att flytta tiden hit och dit. Känner du av det? Inatt blir det iallafall mindre sömn på grund av det. Skönt för den som jobbar natt att få en timme mindre att jobba. Mindre kul för mig som får sova mindre.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Ställa fram klockan och häng med familjen

Lämna ett svar