Min vardag

LUCIA

För första gången på några år så missade jag Luciamorgon på tv. Men istället hade jag en trevlig morgon tillsammans med kollegorna med pepparkaka och lussebulle. Jag var samordnare och hade en kollega med mig som gick introduktion. Det blev en bra förmiddag och jag tyckte det var roligt att få dela med mig av det som jag lärt mig i den rollen. Det är en hel del jag gör som jag inte tänker på att jag lärt mig.

På eftermiddagen hade vi möte och pratade om vikten av kommunikation, om man alltid behöver säga allt man tänker och vikten av att prata med varandra och inte om varandra. Det är verkligen nyttigt att påminnas om! Rak och ärlig kommunikation och att inte säga allt jag tänker är något som jag jobbar med varje dag. Sen är jag inte perfekt, det hoppar allt grodor ibland men dom blir färre och färre.

När jag kom hem från jobbet satte jag mig i soffan en stund och drack lite te och skrev några rader. Därefter blev det en runda i pulkabacken med Ida. Det ska bli plusgrader i helgen så det är bäst att passa på innan snön försvinner. Ryggen uppskattade inte pulkaåkningen men Ida hittade några ställen att åka där det inte gjorde ont. Kvällens planer är att se Luciamorgon som jag missade, annars vill jag bara ta det lugnt.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “LUCIA

  1. Det där med kommunikation är jättesvårt. Man kan liksom bara bli bättre, framförallt i jobbet. Jag är ju en sån som pratar rätt mycket och ibland när jag går in i möten kan jag känna ” nu ska jag nog träna mig på att vara tyst”.
    Jag hann se halva Luciamorgon, men det var bra i år,väldigt stämningsfullt.

    1. Det är bra att träna på att vara tyst. Jag kan tänka att jag ska låta de andra komma till tals, men oftast slutar det med att det är jag som pratar ändå för att ingen annan säger något.

Lämna ett svar