Personligt

Mitt parallella liv

Stycket handlar om att människan inte kan förvänta sig att förstå precis allt och att man bara får stå ut med den insikten. Men jag läser det som om det vore mitt eget liv, att jag ofta tänker på människor som just nu, exakt nu, går omkring i mataffärer i Japan, New York och Paris och handlar till kvällens middag för dom BOR där. Att jag knappt står ut med det.
Om man ändå kunde leva flera liv parallellt på samma gång. Jag hade älskat dom allihopa. I den här dimensionen kan man bara gör en sak åt gången, det är vårt största straff (och gåva, de bra dagarna).

Sandra Beijer

Sandra Beijer skrev ett inlägg om att leva flera parallella liv. Att kunna vara på flera platser samtidigt. Jaf tolkar också in en önskan om att leva någon annanstans på en helt annan plats än där man är. Jag tänker att det inte handlar om att vara missnöjd utan bara om att drömma.

Jag funderade på det där och mitt parallella liv pågår helt klart på Gotland. Jag längtar dit varje år och just nu längtar jag dit mer än jag någonsin gjort. Funderar helt seriöst på att dra med mig familjen och flytta dit. Fast frågan är om jag verkligen hade trivts där på vintertid. Men vem vet, det är ju fortfarande Gotland…..

I mitt andra parallella liv så har jag en pilatesstudio någonstans i världen. Rickard jobbar som personlig tränare på heltid och vi lever och jobbar tillsammans. Kanske att min studio ligger i i en storstad i USA eller kanske en liten pittoresk stad i Europa. Frankrike känns kul måste jag säga. Eller Italien. Jag är en fullt certifierad pilatesinstruktör och lever min pilatesdröm. Barnen är vid det här laget utflugna och har skapat sina egna liv dit vingarna burit dom.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Mitt parallella liv

  1. Parallella liv kan vara intressanta och nog har vi våra drömmar. Gotland står mycket högt på min lista och jag vill gärna åka dit. Husse har varit där vintertid genom sitt arbete. Självklart fantastiskt fint även då men han konstaterade att det var väldigt dött och inte jämförbart med under sommarhalvåret. Så är det självklart på andra platser också och kanske behövs balansen. Ven vet var ni hamnar!

    1. Tror inte heller att det är samma sak på vintern. Förra året var vi på Gotland i april. Kändes som vi var ensamma på ön men det var väldigt mysigt. Vi brukar inte åka under högsäsong och då är det lagom mycket folk på ön.

Lämna ett svar