Min vardag

Vårkänslor

Jag har sådana vårkänslor idag. Solen skiner, det är nästan barmark och på jobbet kunde vi ha både fönster och balkongdörr öppna utan att det blev jättekallt. Försöker påminna mig om att det bara är mitten på februari. Det kan bli både snö och minusgrader igen innan det blir vår på riktigt.

Idag hade jag telefonen på jobbet och trots att jag var på vårdlag och inte alls hade samordnarrollen så blev det lite så ändå. Fick pyssla med lite allt möjligt smått och gott. Fick även beröm av en kollega som tyckte jag gjort ett bra jobb idag. Det gladde mitt hjärta. Suger alltid åt mig av snälla ord som en svamp.

När jag kom hem från jobbet så tidsinställde jag några inlägg som jag haft i utkastmappen. Har nu ”bara” 67 utkast. Vissa av dom kan jag säkert radera men de får vara kvar ändå. Efter en stund vid datorn så ställde jag mig på löpbandet. Har haft lite ont i mina muskelfästen i vaderna efter onsdagsträningen så har velat ta det lite lugnt. Men idag var jag verkligen sugen på att springa lite. Rickard tyckte jag kunde ta crosstrainern men nej, jag ville springa. Så det blev det, en stund iallafall. Sen sa vaderna ifrån. Det blev ett pass med fokus på styrka för mage, höfter, armar och ben, en kombo mellan pilates och lite annat. Efter träningen stretchade jag höftböjare och baksida lår.

Vad säger du om mello ikväll förresten? Jag kommer ladda med skämskudden. Gunilla Persson alltså, vad ska hon i mello och göra? Men vem vet, hon kanske förvånar precis som jag tyckte fröken snusk gjorde förra veckan. Något mer jag ska ladda med är popcorn och mina peacemärken. Rickard har varit snäll och shoppat åt mig.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

10 Comments on “Vårkänslor

 1. Du gör helt rätt att suga åt dig beröm som du får från kollegorna på jobbet. Det vore konstigt om du inte gjorde det. Jag antar att det är sådant som gör att man tycker det är roligt att gå till jobbet. Här har jag också vårkänslor men det var kallare än jag trodde igår. Jag tycker nu att det inte behöver komma någon mer snö och att det istället ska bli mer vår och att det blir varmare.

 2. Var ute i solen, men det var kallt när vi gick där det blåste. Visst är det härligt när solen kommer fram, men det var alldeles för kallt för att vårkänslorna skulle nå oss här vid vattnet. Dessutom fick jag gå försiktigt på vissa ställen där det var halt. Det mesta var geggigt, men den underkylande marken höll isfläckar i sitt grepp på några ställen.

  har hållit på en del med yoga, men det var länge sedan ju. Skulle verkligen vilja komma igång med det igen, men vill ha handen i ordning först.

  Jag brukar inte titta på deltävlingarna, bara på finalerna i mellon och ”euron”.
  Men hörde på jobbet att Gunilla skulle vara med. Blev därför lite nyfiken. Tyvärr glömde jag ändå bort det så jag får väl titta på SVT i efterhand.

  1. Om du såg mello så är jag väldigt nyfiken på vad du tyckte om Gunillas bidrag. Det gick överraskande bra för henne. Jag fick nog mest vårkänslor för att vi kunde ha dörrar öppna utan att det blev iskallt.

   1. Jo, jag förvånade mig själv med att tycka att Gunilla var bättre än jag väntat mig. Trodde det skulle bli ett större spektakel, men det blev det ju inte. Precis som du så vill jag inte använda ordet hatar, men hon är normalt inte en person jag gillar. Däremot tyckte jag att hon var riktigt okej i det här sammanhanget. Både med låten och med sin person.
    Såg inte vem det var som uppträdde som hennes kopia, men måste säga att Gunilla tog det väldigt mycket bättre än jag väntat mig 😅

 3. Tänk så mycket solen kan göra, trots att irl-temperaturen här var knappt två grader, men på balkongen var det tio varma grader. Så man njuter:-)
  Visst blir man glad när man får komplimang. För det flesta är det ju tyvärr lättare att kritisera än att berömma, vilket jag tycker är så trist.
  Pratade med min bästis om Mellon ikväll. Hon tyckte precis som du om Gunilla Persson, som jag inte ens visste vem det var. Har aldrig sett de svenska hemmafruarna. Inte de amerikanska dito heller om jag ska vara ärlig.
  Bästisen trodde att Cassi skulle vinna. Hon var ju med redan för två år sedan. Kom ihåg henne på grund av den ”märkliga” klädseln hon hade på sig då.
  Ha en riktig skön Mellokväll nu!

  1. Jag har bara sett någon snutt här och där men Gunilla har jag inte missat. En mycket ”färgsprakande” kvinna. Härligt att kunna sitta ute på balkongen.

Lämna ett svar