Min vardag

Fem en fredag vecka 7: Spretigt

I morse kände jag mig lite som ny på jobbet. Det var så länge sedan jag jobbade som samordnare och man glömmer fort. Men man kommer å andra sidan snabbt in i det igen också. Brukar generellt ha lugna dagar men idag var det mycket pyssel och många telefonsamtal. Fick sätta en PVK (är klar med min delegering) och vara med när en sjuksköterskestudent skulle lära sig att ta prover. Kul att få bidra med min kunskap även till sjuksköterskestudenter. Jag försökte även hitta ett dokument till min inlämingsuppgift men det var svårt så jag får nog försöka söka rätt på produktmanualen istället.

Nu ska jag svara på Elisas fem fredagsfrågor och sedan sätta mig och läsa lite.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vilken skiva kan du lyssna på repeat? Enya – a day without rain och Within temptation – The unforgiving. Pratar vi träning så är favoritartisten Aviccii, Armin Van Buren och Alan Walker. Men mest lyssnar jag på Spotify, jag väljer en låt och sedan spelar spotify upp låtar på samma tema. Det är som ett oändligt album som aldrig tar slut. Har upptäckt många favoritlåtar på det sättet.
 2. Vad är något äckligt som hänt dig på restaurang? Jag kan faktiskt inte komma på något, jag har nog haft tur….
 3. Vad vill du uppleva innan du dör? USA, jag vill äga en pilatesstudio och jag vill jobba på akuten/IVA. Sen skulle jag gärna bo permanent på Gotland.
 4. Vilken är den bästa sitcomen? Det får bli ”vänner”,
 5. Vilka tre appar i telefonen använder du mest? Jetpack (bloggen) Facebook och så något av spelen. Jag gillar mest Township och Merge neverland. Sjukt onödiga spel dock men flera av personerna som jag spelar med i Township är jag också vän med på Facebook. Det tycker jag är trevligt.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

17 Comments on “Fem en fredag vecka 7: Spretigt

 1. maten kan helt klart vara mer eller mindre god på restauranger, men jag har faktiskt inte upplevt något äckligt på restaurang. inget hindrar ju att du bor på Gotland,jobbar på IVA och har din pilatesstudio på kvällarna

 2. Enya är behaglig att lyssna till. Suggestiv.
  Sitcom är inte min grej. Kanske inget för gamlingar.
  Finns många roliga spelappar. Har flera spel som jag sitter och pillar på framför tvn. God kväll! Kram

 3. Jag märker att många spelar spel på mobilen, det har jag aldrig gjort. Tycker mobilen överlag är för liten för mig i formatet, jag vill ha mitt tangentbord och min stora skärm på datorn. Så du vill bo på Gotland, ja någon av öarna skulle jag gärna också bosatt mig på, Öland eller Åland hade också passat mig. Men inte nu längre när alla fyra generationer i familjen är samlade skapligt nära varandra. Det underlättar när man vill ses och umgås. Håll fast vid din dröm om pilates-studion! Och visst är USA värt ett besök, jag har varit i New York, sen flög jag till Portland Oregon där vi hyrde bil och körde ner till Los Angeles och Las Vegas. Mitt livs finaste resa. Trevlig helg!

  1. Nej det är nog bra att inte börja med spelen. De vet hur de ska göra för att man ska vilja fortsätta. Härligt att du har din familj så nära, då hade inte jag heller velat flytta.

 4. Som jag skrev hos Elisa – det märks att ni är betydligt yngre än jag. När jag läser dina svar så står jag bara här som ett levande frågetecken. Men jag vet i alla fall vad Spotify och Facebook är. Alltid nåt alltså;-)

  PS: Sedan vet jag nu också vad en PVK är. Tack för den:-) DS.

Lämna ett svar