Min vardag

Morot eller piska

Jag tänkte träna efter jobbet. Istället vaknade jag av att Alex klappar lite på mig och undrar om jag verkligen kommer kunna somna sen när det är läggdags. Nej det kommer jag såklart inte göra. Och träningen blev inte av heller. Det var en sådan dag igår och det är okej.

Jag tycker att jag är rätt duktig på att belöna och vid behov ge mig själv en spark i baken när det behövs. För det är skillnad på att låta latmasken styra eller lyssna på kroppen när den behöver vila. Som igår kväll när jag somnade en stund istället för att träna.

Men jag gillar ju morötter alltså. Nya träningskläder gör alltid underverk för träningsmotivationen och samma sak med de där passen som ger sådana härliga träningsendorfiner. Det är mina morötter det.

Rubriken är en del i Underbara Claras februariutmaning på Instagram #fångafebruari

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Morot eller piska

  1. Meen halleluja yes det är verkligen svårt ibland att komma i väg ut, men då skönt det är efteråt 😅 En belöning ”morot” är aldrig fel.

  2. Oj jag har verkligen inte lyckats hitta någon morot för att komma igång med träningen… så om du hittar en morot så får du gärna hojta till 😀

    1. Tyvärr så finns det inga genvägar. Det är bara att göra det ändå. Typ som att betala räkningar, det är inte roligt men man gör det ändå för att man måste.

Lämna ett svar