Min vardag

Fånga februari med Underbara Clara

Underbara Clara har en fotoutmaning i februari. Den har hon haft de senaste åren. Jag brukar inte vara med men i år tänkte jag faktiskt vara det. Tyckte det kändes kul.

Temat för månaden är bokstaven M och så här första dagen ska vi prata om mössan. Tolkningen är valfri och jag kommer direkt att tänka på min virkade mössa som jag köpte på MQ:s rea 2009. Den har hängt med länge, på fotbollsmatcher, promenader, träningspass och hockey. Mössan försvann en period så gissa lyckan när jag hittade den igen.

HÄR hittar du alla rubriker i Claras Fånga februari. Du kan delta via instagram. Använd då #fångafebruari för att hon och andra ska hitta till ditt inlägg.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 Comments on “Fånga februari med Underbara Clara

 1. Den där mössan är ju jättefin! Du passar i den. Rolig utmaning! Jag tänker inte vara med, men om jag hade varit hade det fått bli en bild på min mössa med reflextrådar i. Perfekt så här i mörkret!

 2. Jag hänger oxå på Underbara Claras #fångafebruari utmaning, både i min blogg och på Instagram. Dock valde jag en annan infallsvinkel jämfört med Dig 😜
  Jag är skitdålig på att använda mössa, tycker att jag inte ser klok ut 😝

  Har Du Instagram?

 3. Hej, Vilken kul utmaning. Jag gillar Underbara Clara. Hon kommer alltid med så många klokord. Har du lyssnat på henne på radio också?

  Ha det gott och tusen tack för alla dina fina och kloka kommentarer hos mig.

  Varm kram,

  Anneli

  1. Nej jag har inte gjort det än. Har tänkt så många gånger att jag ska lyssna på hennes sommar och vinterprat. Däremot så lyssnade jag mycket på hennes podd, ”en underbar podd”.

Lämna ett svar