Min vardag

Några snabba och några långsamma

 • Jag har suttit och skrivit fokuserat på mitt examensarbete idag. Hittat en massa material som jag ska läsa igenom. Vidare plan är att kolla de referenser som använts i artiklarna. 8
 • Funderat kring vetenskap, det är inte en snabb process alltså. Redan i början 1900-talet visste man att långvarigt sängläge efter operationer är dåligt för kroppen.
 • Körde ett snabbt träningspass: 15 minuter gång och 1,5 kilometer i distans. Samtidigt som jag gick på löpbandet så repeterade jag neurointensivvård. Därefter hoppade jag hopprep. Det var inte så kul för mina höfter men jag fick till några minuter. Sen kom Marcus och mamma hit och då avbröt jag träningspasset.
 • Tanken kom vad gäller mitt examensarbete, tänk om man kommer tycka att det är tråkigt….. Fast så ska jag inte tänka. Det är ju mitt arbete som jag kommer ha lagt ner massor med tid på.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Några snabba och några långsamma

 1. Vadå tråkigt???????????????????????????????????????????
  Det är ju ett examensarbete som har ett ”tema” eller hur man ska säga. Och det räcker du med bravur! Är mäkta impad över att du läser materialet på engelska. Men jag antar att du skriver examensarbetet på svenska.
  Och sepsis, ja det har jag ju läst om i flera veckor nu hos stackars Åke (https://nacka144.se/)

  PS. Har ju berättat om min granne som håller på med sin Masterexamen i Statsvetenskap just nu. Tror det är maj också för hans del. Han tycker att alla engelska referenser är skitjobbiga, då h*n säger att språkkunskaperna inte räcker till. Personligen har jag levt lyckligt med en engelsman i över 40 år, men fackengelska oavsett ämne skulle jag inte klara. Så stor ELOGE till dig:-) DS.

  1. Ja, jag skriver mitt arbete på svenska. Sammanfattningen ska dock skrivas på både svenska och engelska men det är bara några rader. Ärligt talat så sliter jag mitt hår för det är inte enkelt att läsa på engelska…..

Lämna ett svar