Min vardag

När ljuset kommer tillbaka

Nu äntligen har jag tid att skriva några rader, tänkte skriva redan imorse men vips så var det dags att åka till jobbet. Det är så fint att ljuset börjar att komma tillbaka på riktigt nu. Att kunna ta min korta morgonpromenad i dagsljus gör mig glad! Direkt efter jobbet så åkte jag vidare till Mjölby för min torsdagspilates. Konstaterade att i vår nya bil går det att köra riktigt bensinsnålt. Har nästan blivit en sport för mig nu att åka så bensinsnålt som möjligt. Kvällens pilatestimme var riktigt rolig och det gick snabbt. Vips så var det dags att avsluta.

Igår träffades vi ett gäng domare för mat och bowling, lite kick off inför säsongen kan man säga. Vi började med att spela bowling och sedan åt vi mat. Nu är det andra gången som jag äter på strandgatan och andra gången som jag blir besviken. Den här gången för att hamburgaren nästan kunde knalla ut själv. Jag gillar verkligen inte rosa kött även om jag vet att det inte är farligt. Men bowlingen var kul och det var trevligt sällskap.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar