Min vardag

Det är bara så sorgligt

Jag har följt Elin Kjos under flera år. Först via hennes blogg och sedan via instagram. Hennes livsöde med obotlig lungcancer har nog inte undgått så många. De senaste veckorna har hon successivt blivit sämre och idag kom beskedet att hon är död. Jag har aldrig träffat henne och känner henne inte personligen men ändå blev jag så ledsen när jag läste. Elins livsglädje och mod har inspirerat mig och så många andra. Det finns mycket man kan lära sig av hennes sätt att tänka och ta sig an utmanande situationer.

Vila i frid! <3

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Det är bara så sorgligt

  1. Jag har inte följt henne så, men trillat in på hennes ig ibland och läst/sett om henne. Hon var inspirerande. Verkligen tragiskt att hon gått bort så ung. Fy, cancer är en hemsk, lömsk och oberäknelig sjukdom. Mina tankar går till hennes nära och kära.

Lämna ett svar