Min vardag

När till och med jag tycker att det är för sent….

Vad pratar jag om? Jo jag pratar om snöfallet som varade i flera timmar. Jag älskar snö och hade det varit i december hade jag varit hellycklig men i april vill inte ens jag ha snö. Nu vill jag ha vårvärme, fågelkvitter och sol på nosen. Funderar över om de nya skotten på pionerna kommer förfrysa en aning i år också. Så tråkigt isånafall. Mina pioner blommade förra året men buskarna blev inte alls lika maffiga som året innan.

Jag har veckans sista arbetspass idag. Ska bli skönt med ledig helg och slippa ställa klockan. Jag vill sova tills jag vaknar själv. Igår efter jobbet la jag mig och sov en stund, trots sen tupplur somnade jag som en sten. Jag är verkligen trött….. Snart.klar.med.skolan…..

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

16 Comments on “När till och med jag tycker att det är för sent….

 1. Jag erkänner att jag ogillar vårvädret som vi bjuds på. Om det nu är någon tröst så ser det lika illa ut i Mellaneuropa där jag tillbringat en vecka. Dock var våren längre kommen där nere.

 2. Håller fullständigt med dig. Deppade ihop ett tag när vi hade den där snödagen nu i veckan.
  Idag har det ju varit ganska trevligt väder, men det är ändå lite för kallt för min smak. Det är ju inte många dagar kvar till maj så nog borde det kunna bjudas på lite andra temperaturer nu.
  Härligt att du snart är klar med skolan 😀

 3. På mina breddgrader kan jag få vara beredd på snö april ut. Fjädern har inte tillstymmelse sig till att öppna sig ens från is ens. Isläget brukar ligga till sista april. Nu ser det tveksamt ut. En sista april när jag vaknade upp och såg fram emot att tända majbrasan hade det kommit mer än en dm blötsnö. Jag drog ned på macken och köpte diesel i en dunk, aha sa mack killen: Du ska elda brasa? Ja hur viste du det? Ja du är tredje som köper diesel i dunk 🙂 Vi satt tre grabbar på en ölback hela naten och försökte få fjupp. Klockan 05 brann det äntligen på morgonen 🙂

 4. Här har de lovat snö i morgon, får se vad det blir. Bor dock så pass långt norrut att vi säkert behöver vänta in i maj innan värmen och blommorna ens börjar anas. Avundsjuk på alla som redan har gröna gräsmattor

 5. Hekt ok med snö. Bara den försvinner snabbt. På ett sätt bättre nubän i december… för då ligger den ju kvar… Vem vet hur länge.
  Tror att blomknoppar på perenner är rätt tåliga. De är ju härdade! Kram

 6. Det är på tok för sent med snö nu för nu vill vi ha vårvärme! Här regnar det och är bara 5 grader så samma väder som under vintern.
  Hoppas att din helg blir riktigt avkopplande och skön nu!

 7. Jag blev också chockad över snön här om dagen och nu får det räcka med det. Längtar också efter en rejäl sovmorgon och imorgon är det äntligen dags för det. Kramis <3

Lämna ett svar