Min vardag

”Ny på jobbet”

Godmorgon!

Hade ambitionen att träna före frukost men jag kan ha ”råkat” stänga av klockan…. Jag ska käka frukost och träna lite senare istället. Gjorde en overnightoats igårkväll med mango och blåbär i så den ska jag äta. Det blir en mugg te också. Jag fryser idag, känns verkligen inomhus när det är kallare ute.

Igår så började jag min praktik på BRIVA. Det känns spännande att få jobba med patienter som har drabbats av brännskador. Det är ett område som är helt nytt för mig. Gillar inte riktigt den där känslan av att vara ”ny på jobbet” men det kommer bli bra bara jag har mer koll på arbetsuppgifterna. Jag hade ingen aning om hur kläderna på BRIVA är men nu vet jag att de är stora i storlekarna…. Kändes som att jag skulle drunkna i dom och hela kvällen kände jag mig som en pysmunk. När jag gick till omklädningsrummet så hämtade jag kläder i mindre storlek till idag. Får hoppas att de passar bättre.

Jag går kväll idag med så förmiddagen ska spenderas i böckerna. Kanske skriver några rader ikväll, annars hörs vi igen imorgon. Då är jag ledig. Hoppas att du får en fin dag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

9 Comments on “”Ny på jobbet”

  1. Måste vara spännande att få jobba med något som ör så ovanligt. Det där med ny på jobbet känner man ju igen sej man blir nervörs men sen brukar det bli bra 🥰

  2. Jag minns när jag jobbad epå tandläkarpraktiken att kläderna var stora och jag hade xxs på mina kläder och de satt i alla fall lite stort. Samt så fin kläderna var där med lite spets på. ja jag vet känslan med ny på jobbet alltid speciell, men snart är du inte det, så mycket erfarenhet du har nu i bagaget med de olika praktikerna du gjort och gör =D

  3. Föstår känslan att vara ny på jobbet, Däremot har alla varit det någon gång. Bra att du kunde hämta kläder i en mindre storlek då jag kan tänka mig att man kan känna sig hindrad om man har för stora kläder och ska arbeta med patienter. Hur många olika praktiker ska du göra innan du är klar med din utbildning?

Lämna ett svar