Min vardag

Plugg och HLR

Det är så grått och regnigt ute idag. Ångrar lite att jag inte passade på att ta en härlig promenad i det vackra vädret som var i måndags. Jaja, vädret har passat bra för dagens aktiviteter. Jag har suttit med näsan i böckerna och kommit lite längre i min uppgift kring palliativ vård och etik. På måndag är det dags för årets fortbildning i hjärt-lungräddning så det har jag gått igenom idag med.

Bilderna är från gårdagens träning som blev trettio minuter kondition på crosstrainern och styrka. Det känns i mina armar idag. Blev så inspirerad av en kollega häromdagen så har återigen tagit tag i mitt projekt att bli bra på armhävningar. Gårdagens jag och så en del av dagens pluggfokus: akuta buksmärtor.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Plugg och HLR

  1. Tack för att du kikade in på min blogg. Jag är inte så aktiv i bloggvärlden längre. Tyvärr, för jag gillar det egentligen. Blogg.se strular ganska mycket så har funderat på att byta. Får se. Just HLR är mitt jobb, har eget företag och utbildar i HLR och säljer hjärtstartare. Jättebra att ni tränar!
    Må så gott!
    Mia

Lämna ett svar