Min vardag

En ledig torsdag

Jag är helt klart för gammal för att sitta uppe och slarva. Igår gick vi och la oss vid tolv. Det är för sent för mig alltså. Så jag har varit trött idag. Jag har trots det ändå tränat 25 minuter på crosstrainern och varit skapligt effektiv med mitt pluggande. Jag är nästan klar med min uppgift kring smärtlindring. Behöver bara fundera ett par varv till kring analysen av strategi.

På torsdagar känner jag alltid ett litet sting i magen. Jag saknar verkligen min torsdagspilates. Ibland tänker jag att det inte gör något att det inte blev någon pilates den här terminen men jag lurar bara mig själv när jag tänker så. Hoppas så att jag får ha min kurs nästa termin.

Ikväll har Ida sin balett. Skrev ett mail i torsdags som jag inte fått svar på än så skrev ett nytt surt mail idag. Hoppas på förändring. Men jag är inte helt säker på att Ida vill fortsätta sin kurs. Vi får se.

Vad har du gjort idag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “En ledig torsdag

  1. Jag lyckades få till lite träning idag. Annars var jag mest trött efter jobbet.
    Jag hoppas det blir ändring på baletten, så hon vill fortsätta.

Lämna ett svar