Min vardag

Nytt år nya människor, berätta om nya människor i ditt liv.

Den första jag kommer att tänka på är F, en person som jag haft som kollega lite på avstånd sedan jag började på lungmedicin. Personen har en annan yrkesroll så vi har inte träffats på daglig basis. Vi hade en riktigt trevlig stund tillsammans en dag där vi fick skratta tillsammans. Vi kände båda två att det var precis det vi båda behövde. Tänker fortfarande på det mötet ibland och det gör mig så glad. Ibland behövs det så lite för att lyfta en hel dag.

Rubriken är en del i Madeleines bloggutmaning.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Nytt år nya människor, berätta om nya människor i ditt liv.

  1. Själv har jag träffat många nya människor genom brukshundsklubben vilket är trevligt. Vi har ju ett gemensamt intresse vilket betyder mycket.

Lämna ett svar