Min vardag

Nytt år nya saker, berätta om en sak.

Tänker direkt på vår nya bil som vi fick hem i söndags. Efter några års funderande har vi skrivit på avtal om att leasa en bil. Än så länge är vi nöjda med bilen. Det är skönt att kunna ha ett problemfritt ägande ett tag. Men det tog ju ett tag innan vi fick hem bilen. Vi fick inte reda på varför det dröjde förrän i efterhand. Det kröp nämligen fram att anledningen till att vi fick vänta var att bilfirman beställt en sjusitsig bil. Vi ville ju ha en femsitsig bil. De ville väl inte berätta om det ”lilla” missödet ifall att vi då skulle ändra oss och inte vilja ha bilen längre…..

Rubriken är en del i Madeleines bloggutmaning

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Nytt år nya saker, berätta om en sak.

  1. Grattis till bilen! Vi har också leasat en bil och hade för avsikt att köpa den. Därav blev intet eftersom den fick elektriska problem och då var det behändigt att returnera den!
    Hoppas ni blir nöjda med bilen. 😊

Lämna ett svar