Fotboll

På Kopparvallen

Idag skulle Rickard döma en match på fina Kopparvallen i Åtvidaberg. Jag skickade ett mess till brorsan för att se om han ville hänga med och titta på matchen. Det ville han. Det var verkligen smällhett i solen. Jag tog på mig en axelbandslös klänning för att försöka fixa till min fina bränna som jag fick när vi var på Kneippbyn. Det lyckades jag inte med haha, då läktaren där vi satt var i skuggan…. Så jag får ha min fina bränna och mest troligt kommer den bli ännu värre….

Jag var inte ett dugg avis, varken på spelarna eller på teamet som dömde matchen. Att döma på konstgräs i denna värme är hemskt. Det blir liksom varmt både från luften och från gräset. Spelarna orkade knappt heller. Men det var kul att få se på lite fotboll IRL.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

19 Comments on “På Kopparvallen

 1. När Kopparvallen fick konstgräs var Ralf Edström inte så glad. Men hans främsta bravader på det äkta gräset var ju ett halvsekel sen. Fint att du kan koppla av på en läktare och inte har den yrkesmässiga tvångstanken att rusa in, plåstra om och ta pulsen på varenda mesig kille som ligger och vrider sig i låtsade plågor.

  1. Hehe, blir mest irriterad på spelare som ska överdriva och hålla på. Tack för anekdoten om Ralf. Kul att läsa. Kan tänka mig att de som är vana vid att spela på gräs inte gillar utvecklingen till att mycket spelas på konstgräs.

 2. Bara att sitta på läktaren i stekhet sol är en prestation, så de på planen är beundransvärda. Den där solbrännnan ser man på många håll nu 🙂

 3. Typiskt när man råkar få solmärken som sedan är svåra att jobba bort 🙂 På midsommarafton var vi flera som råkade få mer färg än förväntat, haha!

 4. Japp, inget fel på den solbrännan;-) Bra att du har en busarong på dig när du återgår till jobbet, så syns inte ränderna – hahaha.
  Kopparvallen är nostalgi tycker jag. Visste inte att den hade blivit till konstgräs.
  Man kunde ju hoppas att man även på Kopparplan hade ”cooling breaks” som man har under pågående EM, där det visst är ännu varmare än i Sverige.

  1. Hehe, ja den är fin och värre lär den väl bli….. Visst är det nostalgi med Kopparvallen. Det är säkert 10 år sedan som Kopparvallen bytte till konstgräs. Älskar att komma dit oavsett om det igår var som publik eller som domare. Fast nu var det några år sedan som jag fick döma en match där.

 5. Nu gör vi ett nytt försök att kommentera! Här i norra Norge lär vi inte få användning några sommarklänningar, däremot kommer långkalsongerna väl till pass….

 6. Härligt väder för dem som gillar och klarar värmen … mindre skönt för den som avskyr hettan.
  Jag vet ju att du bor i en annan kommun, men kanske måste du ta dig en titt på årets kaktusplantering i Norrköping. I sommar är det Norrköpings Fotbollsdomarklubb (NFDK) som hyllas 🙂

 7. Åh. Att människor orkar vara aktiva i denna värme. Jag avundas dem. Jag är helt slut i denna värme och orkar inte mycket. Hoppas ingen fick värmeslag i alla fall.

Lämna ett svar