Pilates

Pilates och fluffig bomull

Gårdagens snöfall resulterade i att det såg ut så här hos mig när jag vaknade efter nattpasset. Det blev ett rejält snöfall.

Igår anpassade jag min sömn efter att jag skulle få sova hemma i sängen. Men så behövdes det hjälp natten som var då en undersköterska var sjuk så jag kom in istället. Så idag har mitt huvud känts som att det landat i mjuk och fluffig bomull. Att försöka sitta med mina böcker var inte att tänka på så det har jag inte gjort. En kort sammanfattning av dagen ser ut så här:

  • sovit ovaggad efter nattpasset
  • suttit vid köksbordet och lyssnat på en pratsam Ida. Hon hade många funderingar när hon kom hem från skolan.
  • haft min pilatestimme i Mjölby. Idag kändes kroppen pigg och stark. Det var annat igår när jag bara kände mig allmänt energilös under passet med Linnea. Deltagarna var nöjda med passet, tyckte det var riktigt bra.
  • konstaterat att jag är så glad över vår lilla vita bil. Det är körglädje!

Nu ska jag äta havregrynsgröt med granatäpple, jordnötssmör, banan och massor med mjölk på och sedan är det dags att sova. Är riktigt trött nu.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar