Pilates

Pilates utomhus

Vad konstigt det kändes att det är torsdag och jag att jag inte hade någon pilates i Mjölby. Istället hade jag min pilates med Linnea utomhus. Vi började med en hel del ben och balansträning. På den knöggliga gräsmattan var det rätt jobbigt men balansträning är alltid bra. Eftersom jag jobbade som samordnare idag har jag mest suttit vid datorn. Så vi fokuserade på övningar för ryggen, för att mjuka upp och öppna upp. Så bra pass! Men i slutet var jag rätt trött i benen trots att vi inte körde så tuffa övningar för benen. Trots att det var jobbigt njöt jag av att träna pilates med solen i ansiktet. Helt ljuvligt ju och det ger en helt annan känsla jämfört med att träna inomhus.

Ville uppdatera lite snabbt, planen för resten av kvällen är att äta kvällsmat och sedan plugga. Ja, jag ska hjälpa Ida med hennes hår också. Hoppas att du haft en fin torsdag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Pilates utomhus

  1. Skönt! Jag var ute och sprang igår. Idag blir det ett pass hemma för rörlighet och lite bålstyrka. Så skönt när en sitter still mycket vid datorn =/

Lämna ett svar