Trädgården

Pioner och syrener

Det är fredag men min arbetsvecka börjar idag. Jag har nu jobbat pass ett av sex, tycker att dagen gick väldigt snabbt. Igår hade jag lördagskänsla hela dagen så jag är lite dagvill. Men det blir bra det här! Solen skiner och det är varmt. Mina pioner kommer upp mer och mer för varje dag. Nu ser man också knopparna som kommer bli mina vackra, maffiga och vita pioner. Längtar! Men det får inte gå för fort, vill ju hinna njuta av allt det vackra!

Min syren som jag fick för några år sedan som ett rangligt och sorgligt skott har nu växt upp till en ganska maffig buske ((i jämförelse med hur den såg ut från början). Älskar att jag får ännu fler blommor i år. De första åren blommade den inte alls. Men nu så!

Funderar över årets första grillmiddag, vill jag stå ute och grilla god mat. Tror jag landar i att jag vill det. Om vi har tillräckligt med kol vill säga. Skulle passa bra, fredag och allt.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

10 Comments on “Pioner och syrener

  1. Detta är en underbar tid! Men man kan ju känna att allt händer nu på en och samma gång, med blommor och träd, vars blomningar avlöser varandra. Då vill man ju ”stannar upp” – och sådana blogginlägg gör, att man lättare kan göra det

  2. Nu vet jag hur pioner ser ut efter en vinter… sedan är jag väldigt avis på dina sirener som är en av mina absoluta favoritblommor, inte minst på grund av doften. Så kul att din buske har vuxit till sig:-)
    Läser att du även har lavendel i din trädgård – vilka dofter du kan njuta av:-) Och en grillkväll på dig – jo tack:-)

  3. Joo,visst är det fint men föredrar nyttoväxter som tex vallmo. Gott med lite opiumte en kulen höstdag.

Lämna ett svar