Min vardag

Reflektioner från en ledig dag

Igår bestämde jag mig för att testa en sak, något som jag sedan skulle göra idag. Eftersom jag har lite svårt med disciplin och ibland svårt att komma igång, det kan ta ganska lång tid innan jag bestämmer mig för vilken uppgift jag ska hugga in på….. Så valde jag att göra upp ett schema som var minutiöst planerat, från det att jag klev upp tills barnen kom hem från skolan. Och det fungerade faktiskt riktigt bra. Jag fick gjort det som jag tänkte läsa och skrev på de uppgifter jag tänkt mig. En uppgift blev jag klar med men jag ska vänta lite med att skicka in den.

Idag har varit en sån där dag då jag varit så hungrig hela dagen. Tror jag chockade min stackars kropp på löptestet igår. Det finns ingen botten i mig. Vissa dagar är det ju så och ännu värre blir det efter riktigt tuff träning.

Angående löptestet så skulle jag behöva köra löptestliknande träning lite oftare. Så blir inte min stackars kropp så chockad när det väl är på riktigt. Jag har ont överallt utan överdrift. Inte ont som i ”skadeont” utan ”träningsvärksont”. Framförallt i övre delen av ryggen och mina stackars armar. Baksida lår känner jag också av men inte så farligt ändå. Blev faktiskt sugen på att träna idag men kände att någon måtta får det vara. Idag behöver kroppen min få vila. Tänkte gå och lägga mig tidigt, behöver verkligen sömnen. Imorgon ska jag till praktiken igen, får vi se vad jag får vara med om då.

Hoppas att du får sova gott inatt så hörs vi igen imorgon!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar