Min vardag

Så onödigt!

Jag vaknade vid tre imorse och kunde omöjligt somna om. Kändes fruktansvärt onödigt men bara acceptera läget. Så jag satte mig och renskrev mina anteckningar. Det är så jag pluggar till tentan nu: renskriver mina anteckningar istället för att skriva för hand igen. Alla mina anteckningar kommer bli som en egen liten bok, det är massor! Det har jag fortsatt med under förmiddagen/lunchen. Jag har också svarat på alla bloggkommentarer. Planer för resten av dagen: jag behöver träna, men frågan är om jag ska satsa på ett träningspass imorgon istället. Eller så tar jag en rejäl tupplur så är jag pigg sen och kan träna. Vi får se vad jag landar in i. Jag och coachen har planerat in ett löptest så att jag får döma även i år så jag behöver börja springa mer utomhus.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Så onödigt!

 1. Där har du din morot – löprundor för att fortsätta kunna döma fotboll. Där satt den;-)
  Grannen min håller precis som du på examensarbetet. Cirka 60 sidor krävs enligt honom. Så jag har en ”föraning” att det kommer krävas lika mycket av dig.
  Lycka till!

  1. Det är helt klart så att det är fotbollen som driver mig till att fortsätta springa. Ja, det kommer krävas en del. Önskar bara att jag kunde få lite respons så jag vet om jag är på rätt spår eller helt ute och cyklar.

 2. Åh. Att vakna den tiden på dygnet är ju inte alls skönt.
  Hoppas du kunde ta en tupplur sen. Men samtidigt kan ju tupplurar även göra en lite tröttare resten av dagen.

  Jag vill också testa på att springa lite ute men vi har fortfarande så mycket grus på våra gångbanor så är lite rädd att glida på gruset och ramla. Så jag får hoppas de är lite snabba med sopningen av våra vägar så kan jag också bege mig ut snart.

  1. Jag var helt slut där på eftermiddagen och gick och la mig redan vid sju. Trodde jag skulle vakna tidigt men sov som en sten så jag behövde det verkligen.

Lämna ett svar