Träningstips

Flås utan att springa

Ogillar du att springa men vill få upp flåset? Då har jag det perfekta passet för dig. De här övningarna kan du göra var du än är. Hemma, när du är ute och går. Ja, när som helst egentligen. Du behöver heller inte hålla på länge, välj ut fem övningar. Kör 30 sekunder och vila 30 sekunder och kör en kvart. Eller så kör du precis som det står. Garanterar ett riktigt flåsigt pass.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

7 Comments on “Flås utan att springa

    1. Fortsätt som vanligt du. Funderar på att göra ett nytt inlägg med förklaringar. Trodde det var solklart men det var dumt av mig att anta….

Lämna ett svar