Min vardag

Fem en fredag vecka 11: Visuellt

Idag känns det som sommar, det var 10 grader imorse och i eftermiddags var det hela 14 grader. Lite sol på det hade varit perfekt. Jag har haft en tuff dag på jobbet med mycket att göra, inte så att jag behövde stressa men det fanns något hela tiden att pyssla med. När jag kom hem hade jag gått 13000 steg. Behöver kanske träna lite men med tanke på hur fötterna och benen känns ska jag nog ta en extra vilodag istället. Jag kanske får lust att köra mitt flås utan cardio-pass som jag skrev om HÄR. Eller kanske inte… 😛

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka till Elisa så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Hur ser en vecka ut visuellt när du tänker på den? Som en cirkel kanske. Intressant fråga, jag har faktiskt aldrig funderat på saken.
 2. I vilken ordning sätter du på dig kläder? Trosor och sport-BH och därefter topp och tröja. Byxor och strumpor sist.
 3. Vad packar du för mycket av vid en kortare resa? Inget alls faktiskt, brukar planera för att slippa ta med en massa onödigt.
 4. Hur ser din tvättstugerutin ut? Rickard tvättar och viker tvätt…..
 5. Hur ser dina bokhyllor ut? Jag har en bokhylla med mina pocketböcker, de är sorterade i författare och färgkoordinerade. I den hyllan har jag även pilatesböcker. En annan bokhylla står framför löpbandet och där står det gamla medicinböcker.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

15 Comments on “Fem en fredag vecka 11: Visuellt

 1. Svaret på första frågan var intressant. Det var en tanke jag inte ens tänkt, att det kan vara som en cirkel. Men gillar tanken.
  Och jag blir lika glad varje gång jag läser att det inte bara är jag som tar på mig strumporna efter byxorna 😊
  Ha en fin lördag

  it_is/Anette – https://nouw.com/itismadeby

 2. jag tar tröjan sist. jag var duktig på att packa förr i tiden men nu går det sämre. maken tvättar också. sorterar du böckerna efter färg? men hur blir det med bokstavsordningen då?

  1. Jag sorterar inte i bokstavsordning. Författare och färg, generellt så väljer författare samma färgtema så det funkar bra. Får kanske fota min hylla och lägga ut.

 3. Det är kanske smidigt med pocketböcker som inte tar så mycket plats, men jag tycker de är besvärligare att läsa i. Att hålla boken i en hand när man ligger i sängen är ju ogörligt då pärmarna inte går att öppna ordentligt. Lite kul med hur man klär på sig, har nu läst ett gäng varianter och de flesta tar på sig strumpor sist, jag tar dem på mig först, jag är så frusen om fötterna!
  Hoppas du får en skön helg, här väntar busväder

 4. Med 13 000 steg så har du gjort din ”löprunda” utan att springa så att säga. Låter som en ”löneförmån”;-)
  Perfekt att ha en man som både lagar mat, tvättar och viker tvätten. Det kallar jag för perfekt markservice. Medan min man levde var jag nästan lika bortskämd, men det var jag som tvättade, han som lagade maten och vek plaggen.
  En färgkoordinerad bokhylla – WOW. Hur lyckas du med både färgkoordination och författare-ordning? Gissar att det ser riktigt snyggt ut:-)

  1. Jag får kanske lägga upp en bild. Jag tycker också att jag var förtjänt av vila efter den dagen. Jag njuter så länge det varar. När jag är klar med skolan behöver vi börja hjälpas åt lite mer.

Lämna ett svar