Min vardag

Sådant som gör mig glad

Godmorgon!

Jag och Rickard startade dagen med att ta en härlig morgonpromenad. Hotfulla moln tornade upp sig men vi klarade oss från regnet. Så härligt. Mindre härligt är att min biologiska klocka väcker mig vid sex. Hoppas på att kroppen snart kommer på att det faktiskt går att sova länge på morgnarna.

Idag måndag är jag glad för:

 • Första riktiga semesterdagen är idag. Helgen kändes mer som lediga dagar efter en jobbvecka. Nu är det semester på riktigt.
 • Snart åker vi till Gotland! Längtar verkligen!
 • En tallrik med svenska jordgubbar och vaniljkeso till frukost. Det är sommar för mig!
 • Tillsättaren fick ett mail från ett av lagen igår där dom skrivit att jag var den bästa domaren de haft under säsongen. Jag gjorde bra bedömningar och var både trevlig och proffsig. Det gladde mig.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

24 Comments on “Sådant som gör mig glad

 1. Härligt med semester. Jag har förstått att ni håller Gotland kärt. Det lär säkert vi också göra, nu när frugans dotter med familj flyttat dit. Vi har bokat in en resa i augusti. Typiskt nog samma vecka som medeltidsveckan.
  De två första bilderna i inlägget är både vackra och spännande.

 2. Stort GRATTIS till lagets fina omdöme om din domarinsats och att tillsättaren vidarebefordrade berömmet till dig. Sådana komplimang gör ju att man blir såååååååå glad.
  Och jordgubbar till frukost – ja tack:-)
  Hoppas nu bara att du lyckas ställa om din biologiska klocka till mera humana tider som är ”anpassade” till semester:-)

  1. Jag sov längre idag, till tjugo över åtta iallafall. Det är jag glad över. Jag blev hur glad som helst över mitt omdöme. Då är det kul att döma fotboll när jag får uppskattning!

 3. Här får man vänta några veckor till innan man får semester. Här har min dag kantats av ångest så man har varit hemma idag från radion och kommer bli hemma imorgon också. Kul att ni ska till Gotland igen. Har aldrig ätit jordgubbar och keso. För mig hade det blivit mjölk till dem och lite socker. Kul att de tyckt att du var den bästa domaren de har haft denna säsong, det är ett kvitto på att du gör ett bra jobb som domare.

  1. Usch vad jobbigt för dig. Hoppas att du mår bättre idag. Mjölk och socker är också gott till jordgubbar. När jag var barn åt vi ofta jordgubbar med grädde och mjölk. Så gott ju! Jag blev glad över berömmet.

 4. Så härligt med semester och en tur till Gotland med.
  Så roligt att få ett sådant fint beröm.
  Ha en fortsatt bra måndag.
  Carin

 5. Kommer nog dröja några dagar tills kroppen inser att du har ledigt 😊. Skönt med semester.
  Åå en skål med svenska jordgubbar 🍓 & vanilj keso lät gott 😋👍.
  Alltid kul att höra fina ord 😊för dig. Då domare är så utsatta mot föräldrar, barn, ung vuxen, ledare m.fl.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  1. Ja, det tror jag med. Men det är så härligt att få vara ledig och inte ha några särskilda måsten. Det är jättegott med vaniljkeso och jordgubbar. Gillar inte vanlig keso men den med vanilj är väldigt god.

 6. Hej Hanna! Vilka fina bilder från er promenad. Vad kul att jag kan kommentera hos dig. Det har inte funkat tidigare. Det som gör mig glad är oftast de där små vardagliga handlingarna som ett leende eller puss på kinden. Att man visar att man bryr sig och att bli sedd. Viktiga små stunder.

  Må gott och KRAM till DIG! Anna

  1. Hm, du är inte den första som inte kunnat kommentera så jag är glad över att kommentaren kom fram. Jag vet inte riktigt vad jag kan göra åt strulet med kommentarerna. jag blir också glad av det du skriver om.

 7. Frukost med färska jordgubbar är verkligen synonymt med sommar. Att sedan känna känslan av första semesterdagen och få se fram emot en resa till fina Gotland är väl definitivt saker att glädja sig åt!

 8. Njut av allt som hör semestern till … och grattis till de fina orden om din domargärning!
  Ha en bra start på veckan!

Lämna ett svar