Min vardag

Senaste från mobilen

Jag och Rickard startade dagen med en promenad, men det fick bli en kortis för jag har fortfarande ont i min högra häl efter söndagens match. Lite trist för ikväll går det ett lopp i Söderköping som jag gärna hade sprungit. Det får bli nästa år istället.

Jag har fått ett gäng intressanta kommentarer på mitt inlägg Att inte passa in i normen, stort tack för att du tagit dig tiden att skriva ner dina tankar. Mycket tänkvärt.

I söndags komma mamma, Marcus och Kevin hit en sväng. Jag hjälpte mamma att plocka fläder. Fördelen med att göra det i regnet var att de flesta av krypen gått och gömt sig under bladen. Kevin fyller tre år nu i augusti och pratar jättebra. Lille gostrollet.

Den perfekta glöden! Igår planerade vi att grilla till lunch. Helt plötsligt så började tvättmaskinen låta som ett tröskverk. När Rickard gick dit så var det full rökutveckling och brandlarmet gick. Vi har brandlarm och larm från sector alarm och det fungerade klockrent. Brandkåren kom hit och kopplade ur tvättmaskinen och kollade att allt var okej. Lång historia kort, glöden fick sparas till kvällen istället…..

…. Då fick det bli grillat i stället. Vi grillade majskolvar och kött. Perfekt kväll för det, det sprack upp och blev en riktigt fin kväll och nästan vindstilla. Härligt ju!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Senaste från mobilen

  1. Vilket litet charmtroll Kevin är. Helt underbara lockar. 🙂
    Vad obehagligt med tvättmaskinen. Tur att det gick bra. Vi har också Sector alarm och dom är verkligen pålitliga 🙂
    Ha det fint

Lämna ett svar